Kanker gerelateerde problemen?

Ik werk samen met Adamas in Nieuw Vennep het centrum voor leven met en na kanker.

Ik heb daar een praktijkruimte tot mijn beschikking waar we de gesprekken kunnen voeren. Als je zelf geraakt ben door kanker, of een van je naasten, of je hebt iemand verloren door kanker. Dan kun je in mijn praktijk of in het centrum terecht. 

of

Zou jij ook wel eens willen praten met iemand die gewoon begrijpt waar je het over hebt? Die aan één woord genoeg heeft? Dan is dit iets voor jou!

Op de laatste donderdagmiddag van de maand is er  een vrouwengroep, die ik samen met een andere vrijwilliger begeleid. Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen delen met vrouwen die weten wat je doormaakt. Herkenning vinden in dagelijkse dingen die je tegenkomt. De invulling van de bijeenkomsten verschilt. Eigen inbreng en behoefte zijn leidraad voor de ochtend.

Deze koffie/thee momenten zijn speciaal voor vrouwen die zelf kanker hebben (gehad). Je hoeft geen 'hulpvraag' te hebben om aan te sluiten

Vrouwengroep

Donderdag  5 oktober 2023
14:00-15:30

Locatie
Adamas 
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Kosten
€ 3,- per keer

Aanmelden

  • Telefonisch via 0252-680233

 

Ik ben  ingeschreven bij de vakgroep VPMW van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Om deze registratie te behouden blijf ik bijscholing volgen en volg ik intervisie bijeenkomsten.