Een psychosociaal therapeut begeleidt mensen die met zichzelf, op het werk of in relatie met andere mensen problemen ervaren. Je kunt bij mij terecht  als je klachten hebt zoals:

Angsten

Somberheid en depressie

Overspannenheid en burn-out

Werk- of studieproblemen

Verwerkingsproblemen na ziekte of verlies

Relatieproblemen,

Lichamelijke (spannings-)klachten,

Problemen in contacten met vrienden en familie,

Seksuele problemen,

Opvoedingsproblemen,

Terugkerende problematische gedragspatronen.

Nadat we hebben onderzocht wat je hulpvraag is ga ik kijken welke vorm van therapie het beste bij jou past.  

We gaan in de gesprekken doelgericht aan de slag en je leert hoe je om kunt gaan met de problemen die je ervaart zodat je weer verder kunt

Het is van belang dat er een wederzijdse connectie is tussen de therapeut en de cliënt.  Voel jij de klik  na het kennismakingsgesprek of tijdens de behandelingen niet? Geef dit dan vooral aan. Samen kunnen we dan kijken naar een oplossing.

 Het aantal gesprekken kan variëren van 5 tot 10 gesprekken. Soms kunnen 2 gesprekken al voldoende te zijn om weer verder te kunnen. 

Tijdens het eerste kennismakings-intake gesprek kan je aangeven waar je wilt afspreken. In Nieuw -Vennep, Hoofddorp of Heemstede. Ook is het  mogelijk om de gesprekken online te voeren. Je kunt bij mij terecht met of zonder een verwijzing van de huisarts.

 

Ik ben  ingeschreven bij de vakgroep VPMW van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Om deze registratie te behouden blijf ik bijscholing volgen en volg ik intervisie bijeenkomsten.