Home » Even voorstellen

Ik ben Chantal Magdelijns. 52 jaar, geregistreerd psychosociaal therapeut. Ik heb een  praktijk aan huis en een praktijk in een centrum voor leven met en na kanker.(Adamas). Beiden zijn gevestigd in Nieuw Vennep. Na heel wat jaren te hebben gewerkt bij de overheid heb ik een aantal jaren geleden besloten om het roer om te gooien en te doen waar ik energie en voldoening van krijg op werkgebied. Vol enthousiasme ben ik begonnen  aan de HBO opleiding psychosociaal therapeut/ counselor. Tijdens mijn opleiding heb ik mij mogen verdiepen in de praktische psychologie, klinische psychologie, sociale psychologie en  medische kennis gehad. Na deze opleiding te hebben afgerond kon ik echt het roer omgooien en ben ik mijn eigen praktijk gestart. Na het afronden van mijn studie ben ik veel energie blijven steken in mijn ontwikkeling. Daarom heb ik ervoor gekozen mij te specialiseren in ACT (Acceptance and Commitment therapy), Positieve psychologie, PICS en PICS-F. 

Ik heb gewerkt als online- therapeut bij stichting ES. Tijdens Corona heb ik veel gesprekken online gevoerd. Hierbij was de ervaring die ik heb opgedaan bij ES onmisbaar. Ik werk naast mijn praktijk ook als vrijwilliger bij Adamas. Ik vind het belangrijk om op deze manier bij te dragen aan het welzijn van mensen die geraakt zijn door kanker en maak daar graag tijd voor vrij.

Ik ben empathisch en oplossingsgericht. Voor mij betekent hulpverlenen inzicht geven in het probleem van mijn cliënten. Ervan uitgaande dat mensen zelf heel goed weten wat goed voor ze is. Mijn uitdaging is om dat bij mijn cliënten naar boven te brengen en te begeleiden zodat zij beter met hun probleem om kunnen gaan. Ik hoop dat jij na elk gesprek met mij een stukje lichter weggaat.

Ik ben  ingeschreven bij de vakgroep VPMW van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Om deze registratie te behouden blijf ik bijscholing volgen en volg ik intervisie bijeenkomsten.